0 бр.
0.00 лв.

Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5

Продуктов код: 11036
GPS навигационни системи Garmin
Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 1) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 2) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 3) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 4) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 5) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 6) Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5 (умалена снимка 7)
GPS навигационни системи Garmin
Все още няма оценка за продукта.
Напиши ревю | Задай въпрос
Производител:
Garmin
Модел:
Astro 320
Партиден номер:
-
Гаранция:
24 месеца

Продуктът не се предлага в момента

Попитайте за дата на доставка:
(+359 2) 965 89 89

  • Информация за Garmin Astro 320

  • Ревюта
  • Въпроси и отговори

Водещата система за следене за ловни кучета

  • Следене до 10 кучета едновременно до 14km 
  • Монтиран отгоре високочувствителен GPS и ГЛОНАСС приемник.
  • Допълнителнa възможност за карти BG OFRM Geotrade TopoBirdsEye Satellite Imagery и др.
  • Astro 320 Bulgaria отговаря на радио честотите, разрешени в България

Уникалната Astro 320 система за следене на кучета вече и в България! Тя може точно да определи позицията на вашето куче и да ви покаже къде се намира на ярък цветен екран, дори когато не можете да го видите или чуете. Astro системата има функции, за които ловци са питали - като увеличен обхват и живот на батерията, по-устойчива антена, опростен потребителски интерфейс и задължителна възможност за карти.

Вижте всяко движение на вашите кучета

Системата Astro включва Astro 320 и здрава T5 каишка предавател¹ с оранжева полиуретанова каишка (каишки с друг цвят се продават отделно). T5 има GPS и GLONASS приемник, монтиран отгоре и наскоро обновена стоманена VHF антена. Преминаването към авариен режим намалява честотата на опресняване, за да запази живота на батерията като ви дава повече време да се търси изгубено куче. Функцията Collar Lock създава 4-цифрен PIN номер, който ви помага да предотвратите други да виждат местоположението на кучето - полезна функция, която Ви гарантира в полеви усовия, че Astro ще се използва само като инструмент за намиране, когато кучето се изгуби по време на лов.

Вижте подобренията в Astro

Интуитивната и лесна за използване Astro система прави следенето на кучета на изцяло ново ниво със софтуера за Astro 320, който поддържа T5 каишки и добавя нови функции като откриване на лай. Интерфейсът оптимизира това, което се показва на екрана, като позволява на кучета, които са извън видимият обсег да се маркират на дисплея. Потребителят също може да избере размера на оставената следа от всяко куче да се показва на екрана или изцяло да бъде изключена, за да се избегне претрупване на екрана. Astro 320, съвместима с всяка версия на Garmin T5 предавателите, също дебютира с иновативни функции като разширени възможности на Картите - съвместимост със сателитните снимки BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), Офроуд картата на България - BG OFRM Geotrade Topo, сигнали базирани на вибрации и 3-осов електронен компас. Издръжливa и водоустойчивa, Astro 320 системата разполага с легендарната здравина, която е направена да издържа на прах, мръсотия, влага или вода. Нищо няма равно на този важен спътник в лова.

Оборудвайте се с Удобство

Да вземете това, от което имате нужда за лов, сега е още по-лесно. Ловците имат възможност да закупят Astro 320 в комплект с едно T5 или колкото T5 каишки е необходимо (предавателя може да бъде поставен и на ваша каишка). Вашият 320 е съвместим с всяка T5 каишка. Въпреки това T5 е единственото ни устройство за кучета с възможности, като например дистанционно откриване на лай и подобрен живот на батерията включително и авариен режим съхраняващ животна на батерията. Подобреният живот на батерията означава, че когато зададете ниво на опресняване на 5 секунди, батерията ще издържи 26 часа. В авариен режим при ниво на опресняване 2 минути, живота на батерията е 54 часа и така имате повече време, за да намерите изгубеното куче.

Вземете допълнителни карти

Със своя microSD™ слот, Astro 320 ви дава възможност да закупите заедно в комплект или допълнителноз BG OFRM Geotrade Topo - Навигационна и офроуд карта на България с черни пътища и топографска информация или City Navigator Europe NT® карта за автомобилна навигация завой-по-завой в цяла Европа. Astro 320 също поддържа BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), който ви позволява да изтеглите сателитни снимки за вашето устройство и да ги интегрирате с вашите карти. Картите изобразяват важни близки географски обекти и позволява на ловците да знаят, например, ако кучето им е преминало поток или наближава опасен път. В допълнение Astro 320 е съвместим с Garmin Cutom Maps, безплатен софтуер, който трансформира сканирани хартиени и електронни карти в карти за вашето устройство.

Следете кучета в гъста гора

На всеки 5 секунди, T5 каишката на вашето куче предава позицията към Astro 320, като можете да видите текущото му местоположение и траекторията, по която е минало. Превключете на страницата Dog Tracker за да видите компас, сочещ положението на вашето куче, както и текущия му статус: дали тича, седи, на място или лае. Astro може да ви уведоми, когато кучето лае, дори ако не можете да го чуете.

Точното разстояние до всяко куче може да се представи на страницата с карта и потребителите могат да изберат опция, която автоматично увеличава или намалява картата, така че всички кучета да могат да се видят на дисплея по всяко време. Алтернативно, кучета които са твърде далеч, за да се видят на настоящото увеличение на картата, могат да бъдат отбелязани на дисплея като посока към следеното куче. Потребителят може да избере продължителността на показване на следата за всяко куче или да я изключи напълно за по-чист дисплей.

Astro притежава високочувствителен GPS и GLONASS приемник, който е монтиран отгоре на каишката така, че да може да следи позицията на кучето дори и в гъста гора или дълбоки дерета. Вие може да следите до 10 кучета наведнъж с Astro 320 до 14km разстояние (при пряка видимост). Системата предава информация по линията на очите, така че достига най-далеч в права, отворена територия.

Бройте вашия дивеч

След като сте заловили дивеча, маркирайте точното място с Astro’s Covey Counter™, специална точка която ви казва точното местоположение, време на деня и кота, където сте намерили дивече, както и броя на птиците, които сте вдигнали и взели от това място. Astro ви позволява да запишете други специални точки като "Truck" и "Lodge", така че да може да запишете мястото на тези места бързо и лесно за всеки лов. Astro също предлага специални икони за точки, за да представят дивечова нива, чакало и други точки свързани с лова.

Планирайте следващия маршрут

Тръгнете на следващото си приключение с BaseCamp™, софтуер който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране Ви позволява да създавате Garmin Adventures, които може да споделите с приятели, семейството или партньори изследователи. BaseCamp показва картографските данни в 2-D или 3-D режим на екрана на компютъра, включително хоризонтали и профили на релефа. Той може да прехвърля неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, когато е закупен BirdsEye Satellite Imagery абонамент.

Превърнете вашия компютър в базова станция за следене на кучета

Изцяло новата BaseStation ви позволява да превърнете вашият лаптоп (зареден с BaseCamp) в полеви контролен център за следене на множество кучета (нужни са допълнителни T5). Вижте в реално време GPS/GLONASS информацията на по-големият екран на компютъра, който е идеален за издирване на кучета и спасителни екипи. Понеже Astro 320 е Garmin GPS-базиран, безопасно и ефективно следене е възможно дори когато интернет и мобилни телефони не са налични.

¹T5 е съвместима с Astro 320 (нужна е актуализация на софтуера). 

 

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 2.4" x 6.3" x 1.4" (6.1 x 16.0 x 3.6 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 1.6" x 2.2" (4.1 x 5.6 cm); 2.6" диаг (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 160 x 240 пиксела
Тип на дисплея: трансфлективен, 65K цветен TFT
Тегло: 260.1g с батерии гр.
Батерия: 2 "АА" батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията: до 20 часа
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: да
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: не
Добавяне на карти: да
Вградена памет: 1.7 GB
Допълнителна памет: microSD™ карта (няма в комплекта)
Любими дестинации: 2000
Памет за маршрути: 200
Памет за следи: 10,000 точки; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей: не
Автоматична навигация завой по завой: да
Електронен компас: Триосно компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър: да
Режим Geocashing: да
Съвместимост с потребителски карти: да
GPS игри: не
Календар за лов / риболов: да
Информация за слънцето и луната: да
Таблици за приливите: да
Изчисляване на площи: да
Потребителски точки: да
Прехвърляне на данни от уред към уред: да
Преглед на снимки: не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
Допълнителни особености: Меню на Български

Ако притежавате този продукт и имате впечатления за него, моля споделете ги!

Задайте своя въпрос относно Garmin Astro 320 Bulgaria, в комплект с T5

(не се публикува)
(не се публикува)

*Моля, напишете своя телефон или имейл адрес, ако желаете да се свържем с Вас
Нагоре