0 бр.
0.00 лв.

Томбола по случай Мондиал 2018

Томбола по случай Мондиал 2018 с награда смартфон TP-Link Neffos X1

Условия за участие

Всяко лице, закупило от JMT.bg монитор, телевизор или мултимедиен проектор в периода 15.05.2018г. - 30.06.2018г. има право да участва в томболата. Цената и конкретният модел на продукта са без значение.

Участието в томболата се заявява, като се попълни изпрати формата за регистрация по-долу. С това потребителят потвърждава, че приема условията на томболата.

Участието в томболата не зависи от броя покупки. Всеки участник участва в томболата само веднъж, независимо колко пъти се е регистрирал за участие.

Служителите на ЖМТехнологии ООД, както и членовете на техните семейства нямат право да участват в томболата.

Награда

Наградата е 1бр. смартфон TP-Link Neffos X1 16GB.

Гаранционният срок за наградата от томболата е 12 месеца, считано от датата на приемо-предавателния протокол.

Теглене на печелившия и оповестяване на резултатите

Тегленето ще се проведе в периода 02.07.2018г. - 06.07.2018г. Резултатите ще бъдат оповестени тук и в страницата ни във Facebook, а с печелившия ще се свържем на телефонния номер, оставен в поръчката.

Лични данни

Организаторът на томболата ЖМТехнологии ООД е регистриран като администратор на лични данни. Личните данни, предоставени от потребителите, се събират и обработват от организатора в съответствие с приложимото българско законодателство и Условията за защита на личните данни, както и на Регламент 2016/679 на Европейския съюз.

За целите на настоящата томбола, организаторът ЖМТехнологии ООД събира, обработва, съхранява и използва следните лични данни на участници в томболата: име, презиме, фамилия, телефонен номер, e-mail адрес.

Събраните лични данни във връзка с организирането на томболата няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица, освен в случаи, че те бъдат изискани от държавни служители със съответните законови правомощия.

Срокът за съхранение на данните във връзка с томболата е 30.08.2018, след което те ще бъдат заличени.

Други условия

Наградата може да бъде получена в срок от 2 месеца след теглене на томболата, след което печелившия губи правото да я получи.

Теглене на печелившия

На 06.07.2018г. без извършено теглене на печелившия от томболата чрез онлайн инструмента Random Picker на Miniwebtool. Печелившият е закупил монитор Dell 23.8" P2417H с гаранционна карта номер 102806.
Честито!

Нагоре