JMTechnologies Ltd. JMTechnologies Ltd. since 1997
NAS устройства Synology

С NAS устройствата Synology
ефективно защитавате своите данни

Отговорното отношение към информацията е от първостепенно значение за успеха на всеки бизнес. Без конкретна стратегия за съхранение и сигурност на важните данни рискувате да загубите прекалено много, дори всичко. Не разчитайте на случайността и добрия късмет. Вземете превантивни мерки сега!

Synology DS2018j

многофункционален NAS с две гнезда за дома

Управлявай своите работни файлове и архивирай данните от всичките си устройства върху Synology DS218j - мощно all-in-one решение, осигуряващо висока скорост на трансфер и надеждност! DS218j е създаден, за да предлага удобни и ефективни операции с данни при изключително ниска консумация на електроенергия. Незначителният шум при работа го прави подходящ на всякъде.

NAS устройства Synology DS218j
NAS устройства Synology DS418play

Synology DS418play

огромен капацитет, 4K Ultra HD стрийминг

Този сторидж е създаден, за да бъде перфектният многофункционален мултимедиен център. С максимален капацитет от 40TB Synology DS418play позволява да съберете на едно място всичките си любими филми, снимки и музика.

Благодарение на хардуерното (AES-NI) криптиране се осигурява изключително скоростен трансфер на криптирани данни, достигащ до 226 MB/s при четене и 185 MB/s при запис.

Synology DS517+

5 гнезда за твърди дискове, несравнима производителност, възможности за разширяване

Четири-ядрен процесор, AES-NI хардуерно криптиране и RAM памет в Dual-channel режим. И това не е всичко. Synology DS517+ разполага със слот за допълнителен 10GbE мрежови адаптер, както и 2 броя M.2 слота, които осигуряват поддръжката на SATA SSD с форм фактор 2280/2260/2242. Всичко това заедно с богатия набор от RAID режими прави Synology DS517+ идеалното NAS решение за малкия и средния бизнес.

NAS устройства Synology DS517+

На сигурно място ли са данните Ви?
Готови ли сте да ги загубите?