JMTechnologies Ltd. JMTechnologies Ltd. since 1997
NAS устройства Synology

С NAS устройствата Synology
ефективно защитавате своите данни

Отговорното отношение към информацията е от първостепенно значение за успеха на всеки бизнес. Без конкретна стратегия за съхранение и сигурност на важните данни рискувате да загубите прекалено много, дори всичко. Не разчитайте на случайността и добрия късмет. Вземете превантивни мерки сега!

Synology DS224+

многофункционален NAS с две гнезда за дома

Управлявай своите работни файлове и архивирай данните от всичките си устройства върху Synology DS224+. Това мощно all-in-one решение осигурява висока скорост на трансфер и надеждност при изключително ниска консумация на електроенергия! DS224+ разполага с интегрирани функции за сигурност и централизиран достъп. Незначителният шум при работа го прави подходящ за инсталация, както в офиса, така и в дома.

Synology DS423+

Победете хаоса, подредете данните в своя домашен офис

Универсалният NAS DS423+ може да служи, както за централно устройство за съхранение на данни, така и като мултимедиен хъб. Възползвайте се от вградените решения за дистанционно архивиране, предназначени да защитят вашите данни по удобен и елегантен начин.

Опционалната услуга Hybrid Share осигурява ефективно съхранение на данни в облака, като същевременно поддържа често достъпваните файлове, кеширани локално на вашия DS423+.

Synology DS723+

Наистина бърз

Едно гъвкаво решение, което функционира много добре при големи натоварвания и по-голям брой потребители, работещи едновременно със сториджа в сравнение със системите от предишно поколение.

DS723+ разполага с 2 гнезда, но когато нуждите ви от капацитет пораснат, може да разшири до 7 с разширителния модул DX517

На сигурно място ли са данните Ви?
Готови ли сте да ги загубите?