JMTechnologies Ltd. JMTechnologies Ltd. since 1997

Марката ASUS ROG, посветена на предоставянето на иновативен хардкор хардуер за геймърите, сега е първокласен доставчик на PC хардуер, включително настолни компютри, лаптопи, монитори и мишки. За геймъра ориентиран към електронни спортове, Asus ROG имат най-бързите 24-инчови монитори. За заклетия геймър, ROG предлага 27" и 34" монитори за истински вълнуващи сетивни преживявания

БЕЗПРОБЛЕМЕН ГЕЙМПЛЕЙ

УЛТРАБЪРЗА ЧЕСТОТА НА ОБНОВЯВАНЕ

С удивителна честота на обновяване, тук няма разочароващо закъснение или размазване на движението, така че получавате надмощие в шутърите от първо лице, състезания, стратегии в реално време и спортните заглавия. Ще се наслаждавате на гладък геймплей, дори при най-високи визуални настройки.

честота на обновяване

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ

ROG Swift и Strix са най-бързите монитори в своя клас. Светкавичната реакция на дисплея помага за пълно елиминиране на размиването и размазването на движението. Това е изключително полезно в забързани игри, особено при интензивен геймплей. Така можете да вземате трудния завой като професионален шофьор или да направите невъзможен изстрел в главата.

време за отговор

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ГЕЙМИНГ МАРАТОНИ

ASUS EYE CARE ТЕХНОЛОГИЯ

Eye Care технология

ULTRA-LOW BLUE LIGHT ТЕХНОЛОГИЯ

ROG Swift и ROG Strix мониторите идват с TÜV Rheinland сертифицирани ASUS Ultra-low Blue Light филтри, за да защитят очите ви от вредна синя светлина.

Той е проектиран да минимизира напрежението в очите, главоболието и умората на очите, когато сте въвлечени в дълги и натоварени гейминг сесии.

Eye Care лого

FLICKER-FREE ТЕХНОЛОГИЯ

ROG Swift и ROG Strix мониторите намаляват трептенето на екрана, за да ви дадат по-комфортно гейминг изживяване. Това намалява напрежението в очите по време на гейминг маратони.

Flicker Free лого

ОСВЕТИ БОЙНОТО ПОЛЕ

AURA SYNC ОСВЕТЛЕНИЕ

Aura Synce технология

ROG Swift и ROG Strix мониторите включват вградено ASUS Aura Sync осветление, което позволява безпроблемна синхронизация с други Aura съвместими компоненти и периферни устройства, добавяйки индивидуалност към вашата настройка за игри.

ROG SWIFT
ГЕЙМИНГ МОНИТОРИ

Съчетавайки плавна графика и великолепна гейминг естетика, за да предложат абсолютно най-доброто гейминг преживяване за професионалните геймъри, ROG Swift мониторите предлагат честота на опресняване до 165Hz и NVIDIA G-SYNC™ технологията за невероятно плавен геймплей без трептене или накъсване.

Изчерпана наличност
Виж Детайли
ROG SWIFT монитор
ROG STRIX монитор

ROG STRIX
ГЕЙМИНГ МОНИТОРИ

ROG Strix мониторите притежават изключителните за ASUS технологии Extreme Low Motion Blur и Adaptive-Sync (FreeSync™) за невероятен геймплей без трептене и накъсване, така че професионалните геймъри и MOBA почитателите да доминират над противниците си в играта.

Изчерпана наличност
Виж детайли