Интерактивни дисплеи Clevertouch

Изживяване от ново поколение в класната стая или офиса

По-големите от нас още помним черните училищни дъски, на които пишехме с тебешир, докато не се покрием от главата до петите с фин бял прашец.

В наши дни те вече са заменени с белите дъски и триещи се маркери, които освен в училище навлязоха масово и в работните офиси на днешния бизнес. Далеч по-удобни са, но след всеки интересен урок, заплетено решение на математическа задача или важна среща на колегите, участниците трябва да преписват от дъската или в краен случай да снимат, за да ползват информацията по-късно в дейността си.

Очевидно и това не е най-доброто решение в съвременния дигитален свят, в който технологиите все повече навлизат при решаване на най-обикновените делнични задачи, като спестяват време и усилия и още по-важно – правят ни далеч по-ефективни и адекватни на динамичното ежедневие.

В този случай на помощ на учителите, учениците и екипите в най-различни компании идват иновативните интерактивни дисплеи Clevertouch.

Интерактивните мултитъч дисплеи Clevertouch с интегрирана смарт оперативна система съчетават висококачествена усъвършенствана технология с познато потребителско изживяване, като обогатяват презентациите, срещите и уроците.

Интерактивните дисплеи имат редица функционалности и удобства, които могат да дигитализират лесно целия процес на обучение или бизнес срещи и обсъждания. 

Дисплеите Clevertouch може да се ползват и като електронен еквивалент на бяла дъска, но със съвсем различно преживяване. Чрез тъчскрийн технология се пише с пръсти, трие с ръка и скролва с длан. Изображенията или текстовите полета се увеличават или намаляват с прибиране или раздалечаване на пръстите, точно както при смарт телефоните и таблетите. 

Ръкописните букви лесно могат да бъдат превърнати в печатен текст и нещо повече – изписана задача с пръст, която веднага е придобила печатен формат, с едно докосване… получава своето калкулирано решение.

Интерактивните дисплеи Clevertouch могат да се ползват и с опциите, на които сме свикнали при работа с десктоп или таблет – отваряне на много различни прозорци едновременно, разделяне на екрана, като половината може да се ползва като бяла дъска например, а другата – за работа върху изображение. Възможно е качване и разглеждане на файлове в различен формат – PDF, за PowerPoint, JPEG и мн. др., върху които лесно може да се нанасят корекции.  Изображения, схеми или планове бързо се сдобиват с отметки, бележки, коментари или подчертани заглавия.

Чрез файлмениджъра всички файлове лесно се организират, като дисплеите могат да работят с няколко профила (на учители или служители), а документите да се архивират и направо в облак, тъй като устройствата осигуряват директен достъп до интернет без необходимост от връзка с лаптоп. 

Изключително лесно е например схема или графика от мрежата с две докосвания да бъде пренесена на електронната бяла дъска, чрез която в момента се преподава урока, като визуално се подсили представяния материал, а запазения последствие файл лесно може да бъде споделен с целия клас.

Интерактивните дисплеи на Clevertouch са снабдени със смарт операционна система Андроид, което позволява освен лесното сърфиране директно в интернет, но и инсталиране на различни удобни и адаптирани приложения, включително и от специализирания магазин за приложения Cleverstore, което неимоверно разширява възможностите и функционалността на устройствата.

Подходящи са и за провеждане на Zoom срещи и конферентни разговори със системите от микрофони и вградени озвучителни тела, с които разполагат.

За включване към дисплея на най-различни устройства са предвидени всички необходими портове – HDMI, Tipe-B/C, VGA, Bluetooth и др., както и Wi-Fi връзка, с която към Clevertouch могат да бъдат включени таблет, Chromebook, PC или Mac, вкл. с опции за споделяне на екрана.

Интерактивните дисплеи Clevertouch варират като размери от 55” до внушителните 86” диагонал, обикновено разполагат с TFT LCD матрица с резолюция 4K UHD (3840×2160 @60Hz) и са разделени в няколко класа:

Clevertouch IMPACT Plus Gen 2

Проектиран от учители, за учители, IMPACT Plus е нещо повече от интерактивен сензорен екран, той предоставя наистина интуитивно и съвместно изживяване. Богат на функции, с решения, които освобождават учителите от ограниченията на традиционна класна стая. 

Clevertouch Impact Plus 2, 65” – интерактивен мултитъч LED дисплей

Закалено с топлина защитнo стъкло с покритие против отблясъци и супер плъзгаща се повърхност. Патентованата технология Super Glide Touch предлага най-гладкото писане върху сензорен екран. Плавно е като писане на бяла дъска – без забавяне. Живот на панела 50 000 часа, контраст: 4500:1 (5000:1 динамичен контраст), Време за реакция:5 ms, ъгъл на гледане: 178˚. 2 x 15 Watt високоговорителя + 15 Watt Subwoofer за 2.1 канален звук, Масив от микрофони: 6 броя, насочени във всички посоки, до 8 м. обхват. Смарт система: Android версия: 9.0., системна версия: LUX 9, RAM: 6GB, вътрешна памет: 64GB, процесор: Quad Core A73, видео процесор: Mali G52MC2 4К.

Clevertouch IMPACT Max

Максимална сигурност. Максимален потенциал. Максимални резултати.

LED дисплей Clevertouch Impact MAX 65

Закалено с топлина защитнo стъкло с покритие против отблясъци и супер плъзгаща се повърхност. Патентованата технология Super Glide Touch предлага най-гладкото писане върху сензорен екран. 

Тип панел: ADS с DLED подсветка, живот на панела 50 000 часа, контраст: 1200:1 , време за реакция:5 ms, ъгъл на гледане: 178˚. 2 x 16W високоговорителя, насочени напред, масив от микрофони: 6 броя, насочени във всички посоки, до 8 м. обхват.

Смарт система: Android версия: Oreo 11.0., системна версия:LUX UI, RAM: 4GB, вътрешна памет: 32GB, процесор: A55x4, видео процесор: Mali G52MP2.

UX Pro 2 съчетава силата и сигурността на вграден Intel OPS Windows 10 Pro компютър (опция), с елегантен дизайн за активиране на UC и VC приложения с едно докосване.

От заседателната зала до работните зони, Clevertouch All in One  улеснява сътрудничеството в компаниите, давайки на бизнес лидерите и екипите средствата да максимизират техния потенциал

Clevertouch UX PRO 2 86” – Интерактивен мултитъч LED дисплей

Патентованата технология Super Glide Touch предлага най-гладкото писане върху сензорен екран. С възможността да се прави разлика между изтриване с длан, докосване с пръст и писане на стилус без  да се променят настройките в процеса на работа.

Размер 86” диагонал, тип панел: TFT LCD – Direct LED подсветка, живот на панела 50 000 часа, контраст: 4500:1 (5000:1 динамичен контраст), Време за реакция: 5 ms, ъгъл на гледане: 178˚. 2 x 15 Watt високоговорителя + 15 Watt Subwoofer за 2.1 канален звук, Масив от микрофони: 6 броя, насочени във всички посоки, до 8 м. обхват. Смарт система: Android версия: 9.0., системна версия: LUX 9, RAM: 6GB, вътрешна памет: 64GB, процесор: Quad Core A73, видео процесор: Mali G52MC2 4К.

С повече от десетилетие иновации зад гърба си сензорните екрани Clevertouch са проектирани за лесна употреба, сигурност и адаптивност. С размери, вариращи от 55″ до 86″, опции за режим на компютър или таблет и невероятно ясна 4K резолюция, гамата  от интерактивни дисплеи на Clevertouch са идеалния избор, независимо от вашия бюджет.

Коментирай

css.php