Промоционални кодове в jmt.bg

Уважаеми клиенти,

Имам удоволствието да ви съобщя за една новост в онлайн магазина за компютри и компютърна техника https://www.jmt.bg, която ще се хареса на всички вас. Става дума за така наречените промоционални кодове, популярни в голяма част от онлайн магазините. Пазаруването с такъв промоционален код ви дава възможност да извършите покупка при определени промоционални условия. Вижте някои основните правила, по които работи инициативата.

Условия на промоциите

Промоционалните кодове не могат да бъдат използвани за покупка на продукти, участващи вече в промоция. Всеки промоционален код се издава със следните конкретни условия:

1. Кодът може да важи за покупка на:
– един или повече конкретни продукти;
– продукти от една или повече конкретни категории;

2. Всеки промоционален код носи различен процент отстъпка от цената;

3. Кодът може да има определен лимит за използване (брой пъти);

4. Кодът може да има срок на валидност (дата);

Как се използва промоционален код

Поставете желаните продукти в количката и отидете в “Моята количка”. Обърнете внимание на типа и броя продукти, които ще поръчате. След това натиснете бутона “Потвърди”. В тази стъпка трябва да опишете данните за контакт, доставка и издаване на фактура. По-долу ще видите отново продуктите, които ще поръчате, а под тях има текстово поле “Промоционален код”. Попълнете го и натиснете линка “приложи”. Ако кодът е верен и актуален, единичните цени на продуктите, за които се отнася ще бъдат намалени. Попълнете коректно всички данни и потвърдете поръчката.

Как се използват промоционалните кодове

Как можете да научвате новите промоционални кодове

Ще съобщаваме новите кодове основно на страницата ни във Facebook. Това ще бъде една от наградите за нашите почитатели. За да сте винаги информирани и да не пропускате горещите промоции, можете да станете наши почитатели във Facebook като кликнете на бутона “Харесва ми” в карето “jmt.bg във Facebook” на https://www.jmt.bg.

Първият промоционален код

По случай предстоящите празници ще обявим първия промоционален код, който можете да използвате веднага. Ето го и него:

Промоционален код: jmt222
Може да бъде използван: 10 пъти
Валиден до: без ограничение
Отстъпка: 5%
Отнася се за покупка на: всички продукти от категория LCD телевизори

Приятно пазаруване!

Коментирай

css.php