Лизинг-наем на копирни машини Toshiba

toshiba e studio1Чрез нашия онлайн магазин вече можете да се възползвате от уникалната услуга лизинг-наем  за копирни машини Toshiba. Условията са изгодни, а процедурата е максимално опростена. На този етап предлагаме конкретни условия само за три от машините. Това са моделите Toshiba e-Studio 181, Toshiba e-Studio 167 и Toshiba e-Studio 2330c.

В случай, че проявявате интерес към други модели копирни машини Toshiba с удоволствие ще отговорим на вашето запитване. За целта само попълнете и ни изпратете този чек лист. Така ще сме в състояние да подготвим по-точна и изгодна оферта.

Лизинг-наем е комплексна услуга, от която можете да се възползвате по два начина – лизинг или наем. Общото в двата случая са срокът от 36м. и условията за безплатно сервизното обслужване, безплатни резервните части и консумативи (без хартия).

ЛИЗИНГ НА КОПИРНА МАШИНА TOSHIBA

– първоначално трябва да заплатите цялата стойност на ДДС;

– ежемесечно заплащате посочената на сайта ни вноска (но без ДДС);

– ежемесечно заплащате цената за отработените копия – около 2.4 стотинки за копие;

– след третата година машината остава ваша собственост;

НАЕМ НА КОПИРНА МАШИНА TOSHIBA

– не заплащате първоначална вноска – можете да започнете да използвате копирната машина без да правите инвестиции;

– ежемесечно заплащате посочената на сайта ни вноска (с включен ДДС);

– ежемесечно заплащате цената за отработените копия – около 2.4 стотинки за копие;

– след третата година можете да изберете дали да закупите машината на остатъчна стойност или да я върнете;

Обърнете внимание на безплатното сервизно обслужване и безплатните консумативи. Тези условия правят услугата изключително атрактивна. Цената от 2 стотинки за копие е без конкуренция. Само за сртавнение ще направим една бърза сметка – ако ползвате обикновен лазарен принтер, цената която плащате за копие е 5 стотинки (при тонер касета за 2000 копия на цена 100лв.).

Коментирай

css.php