Canon Pixma MP560 – мултифункционален принтер за дома и офиса

Canon Pixma MP560 е удивителен и мултифункционален фотопринтер, който освен с възможностите си, ще ви впечатли и с дизайна си. Той е създаден за нуждите ви у дома или малкия офис, така че да ви бъде максимално полезен.Устройството се предлага в комбинация от лъскаво черно и матово сребристо покритие, а на размери е малък и компактен. С Canon Pixma MP560 се борави приятно и лесно, а неговите многобройни екстри могат само да улеснят работата ви с него.

Canon Pixma MP560

Canon Pixma MP560

Неограничени безжични възможности
Сега с фотопринтера от Canon можете да принтирате, сканираните и печатате безжично с бързина и лекота. Устройството е снабдено с Wi-Fi, което ви дава възможност да отпечатвате документи и снимки от компютъра, без да се оплитате и спъвате в многобройни кабели. MP560 е снабден и с 5 резервоара с мастило, като по този начин мастилото не се изчерпа толкова бързо.

Бързина на печатането
Скоростите на печат, които предоставя този модел са съобразени с индустриалния ISO стандарт, с който се отчита бързината на печат и копиране – 9,2ipm за черно-бяло отпечатване и 6,0ipm за цветно отпечатване.

Два пътя на хартията
Още едно от положителните качества на MP560 е, че е снабден с два пътя на хартията, което ви позволява да слагате заедно обикновена и фотохартия. А с опцията за автоматичен двустранен печат си осигурявате професионално отпечатани документи и използвате по-малко хартия.

Копирна машина
Копирната машина на MP560 е снабдена с всички характеристики, които бихте очаквали от един мултифункционален принтер. Можете да увеличите текста до 400% , има двустранно копиране, копиране с изтриване на рамката, възстановяване на избледнели снимки и 2 в 1 и 4 в 1 копиране.

Скенер
Функциите на скенер също са типични за повечето подобни модели, като се свеждат до изпращане на готовия файл директно до компютъра, като прикачен файл към електронна поща, сканиране на PDF файлове и други видове документи. Софтуерът MP Navigator EX позволява OCR обработка на PDF, както и допълнителна редакция на изображения.

Иновации
Мъничкият дисплей може би е най-впечатляващата и интересна част от целия фотопринтер. Отдясно ще забележите красивия и цветен LCD екран с голям набор от бутони за контрол на приложението – превключване, брой копия, опцията старт/стоп, а Easy Scroll бутонът ви позволява да управлявате албумите със снимки и екранни менюта с минимални усилия. MP560 също така е снабден с четец за карти, като поддържа форматите Memory Stick, XD, SD, MMC.

Специалистите от Review.cnet.com след проведени тестове с машината, правят слдните заключения за MP560 :

Плюсове:

  • Easy – Scroll диск
  • 2 – инчов LCD дисплей за разглеждане на снимки
  • Wireless
  • автоматичен двустранен печат
  • двойни тави за хартията.

Минуси:

  • не толкова бързи скорости на печат
  • за цената, на която се продава принтера качеството на отпечатаните снимки можеше да бъде по-високо. Качеството на текста върху отпечатаните документи е много добро, но когато става въпрос за снимки и графики от Canon е можело да се постараят повече за наситеността на цветовете и по-ярко очертаните изображения

Безспорно Canon Pixma MP560 е един сред най-добрите и продавани принтери. Към 03.10.2011г. цента му е 238.99лв.

Коментирай

css.php