Таблетът ASUS Eee Pad Transformer TF101 – едно неповторимо изживяване

В последно време на пазара излязоха различни видове таблети, които се различават по много неща, но си приличат със сигурност по едно – компактния размер, който имат всички подобни устройства. Другият характерен  белег при таблетите е черната рамка, която описва дисплея.

В това ревю ще разгледаме интересния и доста сполучлив модел на ASUS – Eee Pad Transformer TF101, който впечатлява със своя дизайн и характеристики.

asus-tablet-eee-pad

ASUS Eee Pad Transformer TF101

Технически параметри:

Операционна система: Android 3.1

Процесор: NVIDIA Tegra 2 1.0GHz dual-core

Дисплей: 10.1 инча/ резолюция 1280х800

Рам памет: 1 GB DDR3/1066 MHz

Твърд диск: 16/32 GB/SSD

Батерия: издържа до 9 часа без зареждане

ASUS Eee Pad Transformer  се отличава с ултра тънък и олекотен дизайн и тежи само 680 грама.

ASUS Eee Pad Transformer TF101 Малкият му размер го прави лесно преносим и затова той може да бъде навсякъде с вас – в офиса, у дома или пък на вън. Специалното му покритие ще ви помогне да имате повече контрол над него и със сигурност няма да имате усещането, че ще ви се изплъзне всеки момент от ръцете.

Задвижван от мощния двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2, таблетът сърфира из интернет с удивителна скорост и се справя отлично, когато му бъдат зададени повече от една команда.

Специалното IPS  покритие, изработено от устойчиво на удари и надраскване стъкло, предоставя перфектна защита на предната част на устройството.

ASUS Eee Pad Transformer  е с вградена 5 MP задна камера и 1.2 MP камера, намираща се отпред, която прави снимки и видео със сравнително добро качество. HDMI портът позволява на таблета да се свърза към HD телевизори, което го превръща в истинско мобилно устройство за забавления.

Гледането на филми или слушане на музика също е уникално удоволствие, което е осигурено чрез вградената SRS технология, предоставяща  отлично качество на звука и баса.

Едно от нещата, които отличават ASUS Eee Pad Transformer  от другите подобни продукти на пазара,  е опцията „docking station“. По този начин потребителите имат достъп до пълна QWERTY клавиатура с голям брой ключови бутони, характерни за операционната система Android.

В допълнение можем да кажем, че тъчпадът, 3.5 мм аудио джак, двата слота за USB, както и вградения SD card reader за по-лесното споделяне на файлове и увеличаването на паметта,  привличат още повече вниманието на клиентите към този модел. Опцията „docking station“ също така увеличава живота на батерията от 9 часа до почти 16 часа. По този начин потребителите спокойно могат да използват таблета на работа или у дома, за запълване на свободното време.

Устройството работи с професионалния мобилен офис пакет Polaris Office 3.0. Чрез него притежателите на таблета свободно отварят и редактират различни видове офис документи, електронни таблици и презентации.

Удобното приложение ASUS Launcher спомага за лесното стартиране на  софтуер, дава по-добър контрол над съдържанието и достъп до онлайн услуги. А с една бърза стъпка през приложението MyLibrary, можете да си изтеглите книги, списания или вестници.

Като заключение можем да кажем, че Таблет  ASUS Eee Pad Transformer е много добро устройство за своята цена и изобщо е един от най-добрите модели, които се продават в момента на пазара.

Към момента в електронния магазин jmt.bg се предлагат две модификации на този таблет: Asus Tablet EEE Pad Transformer TF101-1B215A и Asus Tablet EEE Pad Transformer TF101-1B216A. Разликата между тях е в размера на SSD диска. Първата модификация е с 16GB SSD и към момента се предлага на цена 788.00лв. Втората е вече с 32GB SSD и струва 946.00лв.

Коментирай

css.php