Какви са изискванията към компютъра на най-новите игри през 2019 година

2019 година е почти към края си и смело можем да погледнем назад, за да видим кои са най-горещите и най-нови игри, направили дебюта си през настоящата година.

Със сигурност заглавия като „Mortal Kombat 11“, „Far Cry: New Dawn“ и „Resident Evil 2“ създадоха огромно вълнение, а пускането им предизвика сериозен бум сред геймърската общност.

В случай че и вие искате да станете част от общността, наслаждаваща се на топ игрите за 2019-та година, във ваша полза ще бъде да се запознаете с минималните изисквания към компютъра, които тези игри имат, за да могат да вървят.

Разбира се, данните по-долу не покриват единствено минималните системни изисквания за стартиране на всяка от тези игри – постарали сме се да изведем хардуерните изисквания, при които ще получите истинска наслада от всяка от тези игри, точно по начина, по който разработчиците са възнамерявали при създаването им.

Въпреки това, трябва да имате предвид, че винаги имате място за по-добро преживяване и за да получите по-консистентна честота на кадрите, по-добра визуална точност и по-висока резолюция, е добре да изградите стабилна конфигурация.

1. Anthem

Компютърната игра ANTHEM

„Anthem“, походът на студио „BioWare“ в територията на екшън RPG-тата, е игра за открития, независимо дали поемате в опасни приключения на незнайното или научавате за насладата от летенето за първи път.

За да се насладите на една от най-добрите игри за тази година, ще е нужно да имате операционна система Windows 10 (64 бита) и процесор Intel Core i7-4790 или по-добър.

Изискването за оперативна памет също е високо – поне 16 GB или повече. За да получите максимално удовлетворение от графиката се препоръчва употребата на NVIDIA GeForce GTX 1060 или продуктът на конкурента AMD Radeon RX 480.

За да запазите играта ще са ви нужни 50GB вътрешна памет, както и поне 4 GB видео памет.

2. Metro Exodus

Апокалиптичната пустош в играта „Metro Exodus“ е едновременно пасторална, безлюдна и ужасяваща. За всеки всяващ ужас мутант вълк, паяк или ракообразно, има зловещо великолепна гледка на сринатата от ядрени оръжия Русия – пресъхнала пустиня, мъглива гора и заснежена тундра.

Ако имате възможността да зададете качество на „Extreme“, играта „Metro Exodus“ е способна да ви представи красота в дори най-мрачните и задънени места, създавайки един свят, който пленява толкова, колкото и отблъсква.

Изискванията на тази игра също не са никак малки, но наградата си заслужава – едно уникално гейминг преживяване.

Ще са ви нужни 64-битова операционна система Windows 10, Intel Core i7-4770K процесор или по-добър, 8GB RAM памет или повече, същото количество видео памет, 59 GB свободно пространство, както и графична видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070, NVIDIA GeForce GTX 2060 или AMD Radeon RX VEGA 56.

3. Far Cry: New Dawn

Компютърната игра Far Cry: New Dawn

Колко гейминг франчайза познавате, които приключват игра с ядрена експлозия, само за да се завърнат с игра, която представя един постапокалиптичен свят, резултат от тази съща ядрена експлозия?

Това е въведението на най-новата серия от франчайза, а именно „Far Cry: New Dawn“. Тя наследява миналогодишната „Far Cry 5“.

Играта предоставя едно неповторимо ново изживяване, в същото време успявайки да запази редица предимства от старата игра.

За да имате възможността да се насладите на „Far Cry: New Dawn“ ще са ви нужни поне 8GB оперативна памет, 4GB видео памет и най-малко 30GB свободно дисково пространство.

Също така вашият процесор трябва да е поне Intel Core i7-4790 или по-добър. Операционната система трябва да е 64-битов Windows 10, а минималното изискване за графична карта е тя да е AMD Radeon R9 290X, NVIDIA GeForce GTX 970 или по-мощна.

4. Resident Evil 2

Компютърната игра Resident Evil 2

Определено едно от най-интересните заглавия за 2019-та година е римейкът на издадената през 1998 година „Resident Evil 2“. Тазгодишната версия съдържа редица подобрения, не само в графиката, светлината, мъглата и водните ефекти, но и в контролите на героите, които са съществено осъвременени.

Няма две мнения, че феновете на тази игра биха дали всичко, за да могат да се докоснат отново до любимото си изживяване, но със съвременна графика и ефекти, затова ето и какви са изискванията.

Както при всички нови игри, за тази също ще трябва да имате най-новата операционна система Windows 10. Процесорът трябва да е поне Intel Core i7-3770 или по-добър, а видеокартата да е минимум NVIDIA GeForce GTX 1060 или AMD Radeon RX 480.

Ще са ви нужни също поне 8GB RAM памет, 3GB видео памет и 26GB вътрешна памет.

5. Mortal Kombat 11

Компютърната игра Mortal Kombat 11

Една легенда се завръща с поредно ново издание – „Mortal Kombat 11“ готви за почитателите и феновете си една експлозия от специални ефекти и невероятна графика.

Освен това ъпгрейд получават и редица други неща в играта, включително възможностите за персонализиране на героите.

Основните изисквания за тази игра включват:

  • Процесор Intel Core i5-2300 или по-добър;
  • Видеокарта NVIDIA GeForce GTX 780, GTX 1060-6GB, AMD Radeon R9 290 или RX 570;
  • 8GB RAM памет;
  • 64-битов Windows 10.

В случай че на компютъра ви липсва някое от тези хардуерни изисквания, може спокойно да се насочите към онлайн магазина на JMT, където ще имате възможността да се сдобиете с нужните подобрения за вашата конфигурация и да се насладите на любимите си игри.

Коментирай

css.php