Обзор на бизнес лаптопите Dell Vostro през 2022г.

Проектирани за производителност и мобилност лаптопите от бизнес серията Dell Vostro изцяло отговарят на очакванията за стабилни и високоефективни ноутбук машини. Vostro могат да се справят без затруднения с всяка задача и в продължителен работен процес. Може да разчитате на надеждна, бърза и сигурна работа с мощен и елегантен преносим компютър на достъпна цена.

Dell Vostro 3500- Core i3 11th Gen 4 GB RAM - 1TB HDD laptop - DESTINY  BUSINESS SYSTEMS LIMITED For printers photocopiers CCTV cameras , Desktops  and Laptops, computer networking software design

Изключително изчистеният и стилен дизайн на лаптопите Dell Vostro с ползване на алуминий в конструкцията ги доближава до премиум сериите. Клавиатурата е динамична и удобна, със защита от заливане с течности и осигурена подсветка в повечето случаи.

Оптималният размер с дебелина под 2 см. и тегло под 2 кг. и богатият набор от опции за свързване превръщат ноутбуците Dell Vostro в предпочитани от професионалистите помощници в бизнес делата.

Процесор

Серията бизнес лаптопи Dell Vostro предлага изключително богата палитра от конфигурации. Традиционно силното партньорство с Intel e допълнено с продукцията на другия гигант за производство на чипове AMD, като техните суперефективни процесори от серията Ryzen стават сърца на част от лаптопите Dell Vostro, осигурявайки висока производителност на добри цени.

Оптималният мощен процесор AMD Rayzen 3, с четири ядра и осем нишки, осигурява достатъчно висока производителност за ежедневните бизнес задачи. Високопроизводителния процесор AMD Rayzen 5 (6 ядра и 12 нишки), базиран на последната архитектура на AMD Zen-3, се отличава с чудесен баланс на цена за броя ядра и демонстрира висока производителност в средния клас процесори, достатъчна дори и за доста категории игри.

Свръхмощният процесор от по-високия клас на AMD – Rayzen 7 (8 ядра и 16 нишки) е базиран също на архитектурата Zen-3, която повишава неговата производителност и позволява да се решават всякакви работни предизвикателства, а дори и задачи на взискателни геймъри.

В серията си преносими компютри Vostro Dell не изневеряват на традиционния си партньор Intel. Продължават да разчитат на свръхпроизводителните процесори от висок клас Intel Core за двигатели на своите впечатляващи бизнес лаптопи, като така се гарантира по-бързо, по-ефективно и по-умно справяне с работните задължения.

Мощния четириядрен процесор Intel Core i3 осигурява ефективно и сигурно изпълнение на най-различните динамични задачи в продължителен работен процес. Супермощният процесор Intel Core i5, с четири ядра и осем нишки, гарантира висока производителност, бърза и надеждна работа за дълъг период от време.

Свръхпроизводителният Intel Core i7, с осем ядра и шестнадесет нишки и обикновено ползван в премиум класа, осигурява на бизнес ноутбука освен възможността за ефективно и надеждно справяне с всякакви работни задачи, но и за работа с редакторски графични програми и дори гейминг на удовлетворително ниво.

Процесорите от 11-та генерация на Intel са базирани на ново поколение архитектура Intel Tiger Lake, която надгражда Intel Ice Lake, увеличава производителността на процесора с 20 % и осигурява баланс между скорост, ефективност и енергийна консумация, съобразени с компактния дизайн на лаптопа.

Графика

Висококачественото изображение на бизнес лаптопите от серията Dell Vostro с процесорите на AMD Rayzen е осигурено от вградената графична карта AMD Radeon Graphics, която демонстрира висока графична производителност и отлично качество на картината.

Традиционно за Intel Core процесорите се предлага вградената видеокарта Intel UHD Graphics, която осигурява висококачествено изображение, контраст и точност на цветовете. или новото поколение видеокарта Intel Iris Xe Graphics G7, вградена в чиповете Intel Tiger Lake, която е огромен скок над предходната графика и осигурява два до четири пъти по-голяма производителност на графичния процесор.

За по-взискателните потребители, работещи с редакторски програми или отделящи време за игра на работната машина са предложенията с външни видеокарти за процесорите Intel Core: nVidia GeForce RTX 3050, nVidia GeForce MX350, nVidia GeForce MX450 и др.

Сторидж (памет)

Мощните процесори са съчетани с напълно достатъчния за бърза и сигурна работа обем оперативна RAM памет от 8 GB или 16 GB. Дисковете за съхранение на данни от ново поколение тип SSD са с капацитет до 512 GB и гарантират висока производителност, надеждност и ефективност на работа на компактните бизнес лаптопи от поколението Vostro на Dell.

Важно е да се отбележи, че лаптопите от серията Dell Vostro са оборудвани с два слота за RAM памет и един слот за M.2 SSD 2230/2280, което дава опции за разширение и е още едно предимство при избор на лаптоп за по-натоварени работни процеси.

Дисплей и резолюция

В рамките на серията Vostro можете да избирате измежду три типа дисплеи в зависимост от размера – 14″, 15.6″ и 16″. Първите два са стандартни Full HD 1920×1080 при съотношение 16:9. Третият, шестнайсет-инчов дисплей обаче е доста рядък. Той е с резолюция 1920×1200 (16:10).

Впечатляващите екрани са със стеснени рамки за подобряване на концентрацията и предоставяне на по-голяма работна площ, осигуряват безкомпромисно качество на картината, като демонстрират изключително ярки, живи и точни цветове.

Сертифицирани от TÜV Rheinland технологии ComfortView или ComfortView Plus помагат за намаляване на вредните емисии на синя светлина и оптимизират комфорта на очите.

Предимства на лаптопи Dell Vostro

Dell Vostro са невероятно мощни и производителни благодарение на процесорите от 11-та генерация на серията Core на Intel и базираната на Zen-3 серия Rayzen на AMD.

Високото качество на предлаганите дисплеи предоставя възможност за мобилност при всякакви случаи без това да налага компромис с производителност, достойнства на картината или надеждност и дълготрайност на батерията.

Не загряват: Преработена термична система и повечето перки освобождават силата на лаптопа. Уникалният дизайн на капака, който при отваряне повдига дъното, осигурява отлично охлаждане без това да влияе на дебелината на устройството.

Спокойствие и тишина: Флуидна динамична лагерна система осигурява по-ниски нива на шум, като съхранява живота на вентилатора и гарантира добрата работа на устройството.

Опции за разширяване: Лаптопите Dell Vostro са оборудвани с два слота за RAM памет и един слот за M.2 SSD, което дава опции за разширение и е още едно предимство при избор на лаптоп за по-натоварени работни процеси

Захранване:  Технологията ExpressCharge ви дава възможност само за час батерията да се зареди до 80 %, а ExpressCharge Boost позволява за 20 минути да бъдат достигнати 35%, което заедно с високата издържливост на батерията ви гарантират независимост от електрическия контакт.

Свързаност: Лаптопите Dell Vostro се отличават с голям набор портове, вкл. HDMI, Gigabit Ethernet LAN, както и безжична свързаност с Bluetooth, Intel Wi-Fi 6+, което означава по-бързо изтегляне, по-плавно поточно предаване и по-лесно споделяне, както и системата Dell Mobile Connect за пряко свързване с мобилно устройство под Android или iOS.

Концентрация с комфорт: Dell ComfortView и Dell ComfortView Plus са сертифицирани от TÜV Rheinland  хардуерни решение, които намаляват вредните емисии на синя светлина без да се жертват истинските цветове.

Коментирай

css.php