Philips Brilliance 23″ Wide 230C1HSB

230c1hsb_00__ff_

Живи и ярки цветове с Philips Brilliance 230C1HSB

Представяме Ви новият продукт на Philips – Brilliance 230C1HSB. Това е широкоекранен 23″ FullHD монитор с TN матрица. Разполага с VGA, DVI и HDMI входове. Има вградени 2x2W колони, както и аудио изход, към който можете да свържете слушалки за по-добър звук.

Това е монтитор от среден клас, предназначен за масовия потребител. Цената му е добра и отговаря на качеството и възможностите, които получавате. Не очаквайте чудеса! Ако търсите монитор за професионален графичен дизайн или обработка на видео, това не е правилният избор!

Матрицата поддържа FullHD разделителна способност. Това определено е едно от големите предимства на този модел. Все още по-голямата част от мониторите, които се продават на пазара не поддръжат FullHD. При този режим на работа (истински “Haigh definition”) разделителната способност е 1920x1080p., което прави картината изключително детайлна.

SmartResponse – 2ms. Технологията на Philips SmartResponse променя динамично времето за реакция според текущото приложение – филм, игра, снимка и т.н. В действителност истиснският Response Time е 5ms. Всички производители използват подобни технологии, които от една страна леко подвеждат клиентите със супер параметри, но от друга действително оказват значение за работата на монитора. Проведени тестове (виж тук) обаче показват, че SmartResponse не винаги се справя добре и дори в някои случаи влошава нещата. Затова тази функция може да бъде изключвана в дадени ситуации и мониторът ще работи с време за реакция 5ms.

SmartContrast – 12000:1. Това е друга технология на Philips, която променя динамично контрастта и би следвало да прави цветовете ярки и контрастни. В интерес на истината това отново е по-скоро търговски трик, тъй като реалното съотношение на контрастта е малко над 500:1.

Външният вид на Philips Brilliance 230C1HSB е впечатляващ. Дизайнерите са си свършили добре работата. Стойката е семпла, но може би леко нестабилна. Корпусът е изключително стилен – черен и лъскав.

hdmi

Philips Brilliance 230C1HSB разполага с HDMI

240BW9CB_27-GAL-global

Работа с повече приложения източник: www.consumer.philips.com/

Заключение:
Philips Brilliance 230C1HSB е съвременен монитор с адекватна спрямо възможностите си цена. Ако сте един от милионите потребители, които ползват компютъра си за гледане на филми и клипове, сърфиране в Интернет и понякога пускате по някоя игра, той е подходящ за Вашите нужди.

1 Коментар

Коментирай

css.php