0 бр.
0.00 лв.

Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати

Продуктов код: 4056
 
Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 1) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 2) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 3) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 4) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 5) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 6) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 7) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 8) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 9) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 10) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 11) Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати (умалена снимка 12)
 
Все още няма оценка за продукта.
Напиши ревю | Задай въпрос
Производител:
Soeks
Модел:
Ecotester
Партиден номер:
-
Гаранция:
24 месеца

Продуктът не се предлага в момента

Попитайте за дата на доставка:
(+359 2) 965 89 89

  • Информация за Soeks Ecotester

  • Видео (2)
  • Ревюта
  • Въпроси и отговори

Храни се здравословно,
живей дълго и щастливо с Ecoster Soeks

В съвременния начин на живот приемът на качествена храна е изключително занижен. Това често е предпоставка за различни проблеми със здравето, включително наднормено тегло и психически дискомфорт, като стрес, депресия и др. За да бъдем здрави и енергични, трябва да се храним с качествени продукти, които организмът ни да усвои по най-добрия начин.

 

С помощта на комбинирания уред за измерване на радиация и нитрати в храните - Ecotester Soeks имате възможност, ти и твоето семейство да се храните с наистина качествени продукти, проверявайки нивата на радиация нитрати, буквално с няколко клика.

Ecotester Soeks

Как работи?

Анализ за секунди
За да се определи нивото на радиация се използва вградения стандартен Гайгер-Мюлеров брояч, който измерва броя частици (бета и гама), както и рентгеновите лъчи.

Съдържанието на нитрати се проверява чрез измерване на електропроводимостта на пробата, което зависи от количеството на нитратни йони.

Уред 2 в 1 - измерва нивата на нитрати и радиация
Изключително-лесен за използване
Бърз анализ
Компактен и лек
цветен TFT дисплей
работи с 2 бр. батерии тип AAA
Резултатите от измерването
Както при измерването на нитрати, така и при измерването на радиация,
резултатите се показват на цветен TFT дисплей
Защо Ecotester Soeks

Ecotester Soeks е изключителна технология на руската фирма Soeks, която печели много награди в Русия за създаването на висококачествени измервателни уреди. Soeks е основана през 2008г. и е специализирана в разработването на прдукти подпомагащи задравословния начин на живот LLC" SOEKS" са патентовани сертифицирани и произведени в Русия. Притежават и Евросертификат СЕ.

 

JMTechnologies е официален дистрибутор на Soeks за България.

Поръчай своя Ecotester Soeks сега

Ако притежавате този продукт и имате впечатления за него, моля споделете ги!

Задайте своя въпрос относно Ecotester Soeks - комбиниран уред радиация и нитрати

(не се публикува)
(не се публикува)

*Моля, напишете своя телефон или имейл адрес, ако желаете да се свържем с Вас
Нагоре