0 бр.
0.00 лв.

Компютри за игри

(16)

JMT GameLine

Влезте в света на игрите с нова машина от серията геймърски компютри JMT GameLine. Тук ще намерите богато разнообразие от компютърни конфигурации с различни характеристики на отлични цени. Всяка конфигурация е специално проектирана, така че да осигури максимална надеждност и производителност в своя ценови клас. Въпреки това предложенията могат да бъдат модифицирани в зависимост от нуждите и изискванията на клиента.

Компютри за игри
Популярност
Цена
Цена
Най-нови

Най-евтините компютри за игри от серията GameLine са с базови възможности, отговарящи на нуждите на най-вече малките геймъри, които се докосват за първи път до компютърните игри. В масовия ценови клас 2 000 - 4 000 лв. са позиционирани конфигурации, които осигуряват комфортен геймплей при средни до високи графични настройки с по-голямата част от съвременните заглавия. За запалените геймъри с високи изисквания сме предвидили премиум клас геймърски компютри, оборудвани с мощни процесори и видеокарти. Цените им започват от около 5 000 лв. и стигат на 10 000 лв.

Подборът на правилните компоненти при асемблирането на компютри за игри е изключително важен, за да се постигне наистина добър краен резултат - висока производителност и надеждност при работата на машината. Не по-малко важно е самото изпълнение, в което дългогодишният ни опит и богата професионална практика играят важна роля. Имаме сериозен опит и в асемблирането на уникални геймърски конфигурации за клиенти с екзотични изисквания. Ако планирате покупка на компютър за игри или имате въпроси, свързани с темата, ние сме на ваше разположение.

JMT блог

Материали от нашия блог, свързани с компютрите за игри

Прочетете още на https://www.jmt.bg/blog/

Избор на геймърски компютър

Как да подходим при избора на геймърска машина, за да получим най-доброто от вълнуващия и предизвикателен свят на компютърните игри.

Защо да изберем асемблиран компютър вместо марков

Една от тези "горещи теми" определено е въпросът дали да изберем готов компютър на някоя голяма марка или да асемблираме своята машина част по част, за да получим перфектния компютър, за който винаги сме мечтали.

Клиентите за нас

Rossen Bonev

Rossen Bonev

Много добри продавачи, който си знаят работата.
преди 2 седмици

Svetlin Raikov

Svetlin Raikov

Чудесно обслужване и добри цени. Благодаря Ви!
преди 5 месеца

Tsvetan P

Tsvetan P

Страхотни сте! Много съм доволен от обслужването!
преди 5 месеца

Margarita Mihova

Margarita Mihova

От години пазарувам тук. Доверявам се на качеството на предлаганите артикули и на консултантите от фирмата. Спокойна съм и когато ползвам услугите
преди година

Petar Filkov

Petar Filkov

От 2004г. съм клиент на JMT и винаги съм получавал качествени продукти и компетентни съвети. Не бих ги сменил.
преди 10 месеца

Нагоре