0 бр.
0.00 лв.

Компютри за игри

(19)

JMT GameLine

Влезте в света на игрите с нова машина от серията геймърски компютри JMT GameLine. Тук ще намерите богато разнообразие от компютърни конфигурации с различни характеристики на отлични цени. Всяка конфигурация е специално проектирана, така че да осигури максимална надеждност и производителност в своя ценови клас. Въпреки това предложенията могат да бъдат модифицирани в зависимост от нуждите и изискванията на клиента.

Компютри за игри
Популярност
Цена
Цена
Най-нови

Най-евтините компютри за игри от серията GameLine са с базови възможности, отговарящи на нуждите на най-вече малките геймъри, които се докосват за първи път до компютърните игри. В масовия ценови клас 2 000 - 4 000 лв. са позиционирани конфигурации, които осигуряват комфортен геймплей при средни до високи графични настройки с по-голямата част от съвременните заглавия. За запалените геймъри с високи изисквания сме предвидили премиум клас геймърски компютри, оборудвани с мощни процесори и видеокарти. Цените им започват от около 5 000 лв. и стигат на 10 000 лв.

Подборът на правилните компоненти при асемблирането на компютри за игри е изключително важен, за да се постигне наистина добър краен резултат - висока производителност и надеждност при работата на машината. Не по-малко важно е самото изпълнение, в което дългогодишният ни опит и богата професионална практика играят важна роля. Имаме сериозен опит и в асемблирането на уникални геймърски конфигурации за клиенти с екзотични изисквания. Ако планирате покупка на компютър за игри или имате въпроси, свързани с темата, ние сме на ваше разположение.

JMT блог

Материали от нашия блог, свързани с компютрите за игри

Прочетете още на https://www.jmt.bg/blog/

Избор на геймърски компютър

Как да подходим при избора на геймърска машина, за да получим най-доброто от вълнуващия и предизвикателен свят на компютърните игри.

Защо да изберем асемблиран компютър вместо марков

Една от тези "горещи теми" определено е въпросът дали да изберем готов компютър на някоя голяма марка или да асемблираме своята машина част по част, за да получим перфектния компютър, за който винаги сме мечтали.

Нагоре