0 бр.
0.00 лв.

Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks

Продуктов код: 4063
 
Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 1) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 2) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 3) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 4) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 5) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 6) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 7) Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks (умалена снимка 8)
 
Все още няма оценка за продукта.
Напиши ревю | Задай въпрос
Производител:
Soeks
Модел:
Impulse
Партиден номер:
-
Гаранция:
24 месеца

Продуктът не се предлага в момента

Попитайте за дата на доставка:
(+359 2) 965 89 89

  • Информация за Soeks Impulse

  • Видео (2)
  • Ревюта
  • Въпроси и отговори

ЗАЩО ИМАМЕ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ИНДИКАТОР НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ПОЛЕТА


Живеем в свят на електронните технологии. Всеки уред около нас се захранва с електричество. Всеки такъв излъчва електрически и магнитни вълни. Много от тях са с толкова слаб интензитет, че не са от значение. Но съвкупността от много на брой източници с дори и малко излъчване понякога превишава нормите. Вълните имат свойството да се наслагват (интерференция) и в някоя конкретна точка на пространството около нас може да има в пъти завишени такива полета. Антените на мобилните оператори например, не се насочват коректно понякога, има стотици предаватели на телевизии, радия, интернет, летища, радиостанции на таксиметрови компании, GSM апаратите, които използвате, стълбове за високо и ниско напрежение... Вълновите облъчвания за продължително време могат да предизвикат много аномалии в човешкото тяло понякога и фатални. Най-уязвими в това отношение са децата и възрастните хора. Добре е да знаете какво е излъчването там, където сте целодневно -  на работа, в къщи, на вилата, пред компютъра, пред телевизора, около микровълновата печка, около рутера на безжичната  мрежа ... и най-често - с мобилния  телефон на ухото! Понякога с малки размествания на мебелите, може да се постигне много по-добра среда на живот.

КАК ФУНКЦИОНИРА УРЕДА
Индикаторът "Импулс" е проектиран да покаже наличие на електрически и магнитни вълни, за следене на електромагнитните стандарти за безопасност, за откриване и локализиране на области на магнитни и електрически полета. "Импулс" е в състояние да определи насочеността на електромагнитното и магнитно поле.  Уреда има 3 сензора за магнитни полета и 2 сензора за електрическо поле. Всеки от тях прави измерване в собствената си ос. Сензорите са насочени перпендикулярно.  Честотата на измерване е до 2 кHz. Електрическите показания се показват двуизмерно /2D/, а магнитните  - триизмерно /3D/, благодарение на което, може да се идентифицира източника на електромагнитно излъчване и посоката му. Индикаторът показва очакваните цикли на излъчваният сигнал, което помага да се определи характера на полето, историята на електромагнитната активност през последната минута. Освен в цифрово изражение, уредът показва в три цвята на екрана дали в точката, която измервате има завишени показания - зелено, жълто и червено - на принципа на светофара, както и аудио предупреждение при достигане на определен праг на допустимост. Използването на устройството е просто и лесно. Измерванията се правят от разстояние 50 см. от пода и 20 см. от стена. За уредите от 1-2 м., когато са включени и след това, когато са изключени. Резултатът се отчита  веднага! Работи с две батерии AAA или с презареждаеми такива, както и през USB. Менюто е на английски и руски език.

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ НА УРЕДА
-  измерване на  мобилните телефони, дали  излъчват над допустимото, като има значение броя на активните СИМ карти
-  лаптопи, компютри, телевизори и битови уреди
-  Wi-Fi антени, блутут, различни електронни устройства, кабели
-  антените на мобилните оператори, предаватели на радио, телевизия и интернет.

Комплекта включва: уред Соекс 1 бр., батерии ААА – 2 бр., упътване и на български език.
LLC" SOEKS" са патентовани, сертифицирани и произведени в Русия. Притежават и Евросертификат СЕ.
JMTechnologies Ltd е официален вносител и дистрибутор на Soeks за България.

Ако притежавате този продукт и имате впечатления за него, моля споделете ги!

Задайте своя въпрос относно Индикатор / тестер за електромагнитни полета "Импулс" Soeks

(не се публикува)
(не се публикува)

*Моля, напишете своя телефон или имейл адрес, ако желаете да се свържем с Вас
Нагоре