0 бр.
0.00 лв.

IP камери

(473)
IP камерите оперират посредством протокола за комуникация IP (Internet Protocol). Могат много лесно да бъдат въведени в употреба, като обикновено е достатъчно само да ги свържете с мрежови кабел и да направите базови настройки. След това ще можете да ги наблюдавате през телефона или компютъра. Ако искате обаче освен това да правите и записи, трябва да добавите в мрежата и рекордер. Съвременните NVR (Network Video Record) са вече доста евтини и предлагат огромен брой възможности за конфигуриране, както на записването, така и на достъпа до самата система за видеонаблюдение. Голямо предимство на цифровите системи за видеонаблюдение е, че те се разширяват много лесно. В общия случай добавянето на нова IP камера става бързо и не изисква съществена промяна на съществуващата инфраструктура.
IP камери
Популярност
Цена
Цена
Най-нови
JMT блог

Материали от нашия блог по темата IP камери

Прочетете още на https://www.jmt.bg/blog/

IP камери срещу аналогови камери за видеонаблюдение

IP (Internet Protocol) или наречена още мрежова камера улавя изображенията, преобразува ги в цифров сигнал, компресира ги и ги предава по мрежа, като може да стриймва сигнала едновременно до различни отдалечени точки за пряко наблюдение или за запис върху различните варианти на рекордери – HVR/NVR (хибриден или мрежов DVR) или компютър.

Клиентите за нас

Rossen Bonev

Rossen Bonev

Много добри продавачи, който си знаят работата.
преди 2 седмици

Svetlin Raikov

Svetlin Raikov

Чудесно обслужване и добри цени. Благодаря Ви!
преди 5 месеца

Tsvetan P

Tsvetan P

Страхотни сте! Много съм доволен от обслужването!
преди 5 месеца

Margarita Mihova

Margarita Mihova

От години пазарувам тук. Доверявам се на качеството на предлаганите артикули и на консултантите от фирмата. Спокойна съм и когато ползвам услугите
преди година

Petar Filkov

Petar Filkov

От 2004г. съм клиент на JMT и винаги съм получавал качествени продукти и компетентни съвети. Не бих ги сменил.
преди 10 месеца

Нагоре