0 бр.
0.00 лв.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух

Продуктов код: 31093
Пречиствател за въздух Xiaomi
Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 1) Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 2) Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 3) Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 4) Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 5) Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух (умалена снимка 6)
Пречиствател за въздух Xiaomi
Все още няма оценка за продукта.
Напиши ревю | Задай въпрос
Производител:
Xiaomi
Модел:
Mi Air Purifier Pro
Партиден номер:
FJY4013GL

Продуктът не се предлага в момента

Попитайте за дата на доставка:
(+359 2) 965 89 89

 • Информация за Xiaomi Mi Air Purifier Pro

 • Видео (2)
 • Ревюта
 • Въпроси и отговори
 
 
Знаете ли че...?
 
Всеки ден през белите дробове на човек преминават около 8500 литра въздух
 
 

Въздухопоречиствателят Mi Air Purifier Pro EU е иновативно решение за кристалната чистота на въздуха и високото качество на живот в затворени помещения. Използва тройна филтрираща система, която елиминира микроби, трудни за отстраняване от останалите пречистватели. Ефективен и тих Mi Air Purifier Pro се използва и през нощта без да пречи на съня ви. С приложение на телефона си контролирайте своя въздухопречиствател от разстояние и се информирайте за състоянието на въздуха в дома или офиса.

смяна на филтъра за 10 секунди

 
Партиден номер FJY4013GL
 • Размери:
735 х 260 х 260 В x Ш x Д (мм)
Тип Пречиствател на въздух
Тегло(kg) 9.7
Максимална ширина (mm) 260
Модел Mi Air Purifier Pro
Максимална дълбочина (mm) 260
Тегло (кг.) 9.7
CADR(Clean air delivery rate) 500m3/h
Подходящ за помещения: 35m2~60m2
Дисплей OLED display 
WiFi Yes
Bluetooth Yes
Сензори Лазерен сензор за частици
  Температура и влажност
Захранване 220-240v
Мощност 66W
Автоматичен режим Yes
Нощен режим Yes
Потребителски режим Yes
Регулиране скоростта на вентилатора Yes
OLED диплей Yes
Сензор за осветеност Yes
Защита от деца Yes
Качество на въздуха Yes
Color Бял
Съдържание на опаковката Mi Air Purifier Pro x1
  Захранващ кабел x1
  Упътване
 

Филтър x1

 

Пречиства въздуха с редица функции

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU притежава технологии от ново поколение с тройна филтрация и редица функции за подобряване качеството на въздуха в затворени помещения. Mi Air Purifier Pro EU е подходящ за хора с астма и/или алергии, тъй като филтрира ефективно бактериите в дома и офиса. Въздухопречиствателят разполага с няколко вида режими, както и с:

 • Лазерен сензор за частици
 • Сензор за температура
 • Сензор за влажност
 • Защита от деца
 • Wi-Fi
 • Bluetooth
 • OLED дисплей

Три етапа на пречистване

Въздухопречиствател Mi Air Purifier Pro EU се отличава с три етапа на филтриране за по-ефективно отстраняване на микробите. Първата фаза включва улавяне на големи частици като косми и прах, втората отстранява замърсявания, по-малки от микроните, а при третия етап на филтрация се използва активен въглен за пречистване на въздуха, където се премахват и миризмите. Тройната защита на Mi Air Purifier Pro EU заличава вредните частици като полени, прах и други алергени и формалдехиди.

OLED дисплей

Mi Air Purifier притежава OLED дисплей, на който може да следите състоянието на въздухопречиствателя и промените на околната среда. Дисплеят изобразява данни в реално време и само с един поглед може да се информирате за различните сензори, режими, качество на въздуха.

Изключително тих

Въздухопречиствателят работи без да нарушава покоя ви, дори по време на сън, благодарение на специалния нощен режим. Mi Air Purifier Pro EU комбинира подобрената безшумна конструкция на филтъра и аксиалния вентилатор така, че да се намали външният шум и да се създаде силен въздушен поток. Използва се и TORAY въздушен филтър с ниско съпротивление, който е идеален за нощна работа.

Контролирайте чрез телефона

Имайте пълен контрол над вашия въздухопречиствател със специалното приложение за телефон без значение къде се намирате. От офиса може да следите как се променя качеството на въздуха в дома ви, да включвате и изключвате функциите, както и да получавате информация кога да отворите прозорците на помещението.

360-градусов обхват на почистване

Въздухопречиствателят разполага с мощна система за пречистване на въздуха, която лесно абсорбира и филтрира замърсения въздух. С подобрена траектория и дизайн на вентилатора, Mi Air Purifier увеличава капацитета си с 360-градусово обхващане на пространството.

Ако притежавате този продукт и имате впечатления за него, моля споделете ги!

Задайте своя въпрос относно Xiaomi Mi Air Purifier Pro - до 60 кв.м. помещения, Пречиствател за въздух

(не се публикува)
(не се публикува)

*Моля, напишете своя телефон или имейл адрес, ако желаете да се свържем с Вас
Нагоре