Чудовищният 55-инчов монитор Odyssey Ark на Samsung се очаква през август

Samsung Announces Odyssey Ark, a 55-Inch Curved Gaming Monitor

Samsung се готви да пусне своя впечатляващ 55-инчов извит монитор Odyssey Ark през август, според доклад от корейския ETNews. Съобщава се, че мониторът, който беше обявен през януари на най-влиятелното технологично събитие в света CES 2022 е преминал през няколко програми за сертифициране, преди да може да бъде пуснат в продажба.

Подробностите за този монитор все още са оскъдни. Samsung заявиха, че ще има 16:9 4K панел и че стойката ще поддържа завъртане, накланяне и въртене, така че мониторът да ви заобиколи отгоре и отстрани за по-вълнуващо преживяване по време на игра. Също така от компанията обявиха, че Odyssey Ark 55″ ще излезе през втората половина на 2022 г. 

Нещо, което подсказва, че това вероятно ще се случи е фактът, че Samsung успешно пусна други монитори, които обявиха около CES тази година. По-малкият (четете: с разумни размери) извит геймърски монитор Samsung Odyssey Neo G9 вече е на пазара у нас с впечатляващите 49″ и премахва успешно многомониторните стойки на най-запалените хардкор геймъри.

1000R, новият връх на извития екран, съответства на контурите на човешкото око за невъобразим реализъм и точност във всеки детайл. Ярки сцени, които ви обгръщат още повече. Дисплеят 1000R изпълва  периферното зрение и ви поставя в обувките на героя. Ново ниво на жизнена резолюция се постига от ярките и реалистични нюанси на QLED. HDR1000 потъмнява тъмното и изсветлява бялото за по-голям контраст. HDR10 + оптимизира максимално яркостта и контраста. 49-инчовата DQHD резолюция представя дисплей широк, колкото два QHD монитора поставени един до друг.

Основното осветление на Infinity дизайна придава стил и излъчва завладяващо сияние в 5 различни режима. Невероятно малкия input lag от 2 мс носи непреживяна точност на реакцията без почти никакво забавяне между периферните устройства и играта. 240Hz RapidCurve елиминира изоставането за вълнуващ геймплей с ултрагладко действие. G-Sync съвместимостта поддържа синхронизацията на графичния процесор и панела, за да се елиминират наслагванията и разкъсванията на изображенията. Бързодействащите и сложни сцени за игри са стабилни и без насичане с AMD FreeSync Premium Pro.

Съотношението 32: 9 на 49-инчовия супер ултра широк извит панел поддържа игрите живи. Завъртете, наклонете и регулирайте височината, докато не сте готови за победа. Напълно съвместимия екран с рамо за монитор с VESA-стандарти се мести без усилие в идеалното положение. Достъпът до мулти портовете е лесен и се свързва с лекота с любимите ви устройства.

Вижте всички монитори Samsung в нашия онлайн магазин.

Коментирай

css.php