ARCHOS 70B eReader – електронна книга и таблет в едно

В последно време таблетите и т.нар. електронни книги нахълтаха безцеремонно в живота на повечето модеврни хора. Двете устройства са плод на най-съвременните високи технологии и могат да ни бъдат полезни в ежедневието, особено ако често ни се налага да пътуваме.

Archos Ebook 70b

С ARCHOS 70B обаче вие получавате тези два различни продукта в едно, като за цена от 288 лв. (към 12.10.2011г.) вие ще се сдобиете с едно революционно устройство, което ще ви предложи сензорен дисплей, WiFi свързаност за подсилване на дигиталното четене и още много други екстри. Освен, че ще можете да четете любимите си книги по всяко едно време, ще имате шанса постоянно да обновявате онлайн библиотеката си като си сваляте книги, речници и списания. ARCHOS 70B eReader се захранва от Android 2.1 Éclair, което само по себе си означава, че имате възможността да сваляте файлове директно в устройството, а SD слотът за карти памет до 32 GB ви дава гаранция, че ще можете да съхраните цялата си информация в него.

Четенето – уникално удоволствие
ARCHOS 70B е тънък, лек и много стилен на външен вид. Разполага с 7 – инчов цветен тъч скрийн, благодарение на който може да се регулира големината на шрифта на електронната книга и това създава по-голямо удобство при четене. Устройството поддържа широка гама от eBook формати, има също така вграден Adobe reader DRM.

Когато ви се прииска да се разсеете от четенето, можете да се свържете с интернет, да прегледате последните новини, да играете игри, а чрез безплатните приложения на Android ще сваляте любимите си книги на воля. Всичко това имате шанса да го направите през вашия ARCHOS 70B!

eReader с вграден HD видео плеър
Още една положителна черта, която прави това устройство уникално е възможността да гледане на филми и предавания на него. 7 – инчовия дисплей предоставя отлична картина и качество на контраста, а с многобройните видео формати, които поддържа, няма да губите излишно време в конвертиране на файлове. Освен това в устройството има вграден високоговорител с добра сила на звука, така че няма да са ви необходими слушалки за гледаме на филми.

Слушайте музика и се забавлявайте!
ARCHOS 70B ще ви зарадва и с наличието на пълнофункционален музикален плеър. Благодарение на вградената 4 GB памет, вие можете да побирате над 2000 песни на вашето устройство.

Разглеждане на снимки
ARCHOS 70B няма камера, но това не пречи да можете да качвате и сваляте, разглеждате и споделяте цифрови снимки.Чувствителният на допир G-сензор ви позволява да местите снимките в пейзажен или портретен режим.

Определено с покупката на този продукт няма да скучаете и за миг. Но за да бъдем обективни ще ви представим плюсовете и минусите на устройството, които са изведени от специалистите от the-e-reader-reviews.com при тестването на джаджата:

Плюсове:

  • отлично качество на цветовете и контраста
  • мултифункционален
  • предоставя отлични възможности за забавления

Минуси:

  • животът на батерията е доста кратък особено, когато се използва за четене
  • понякога устройството работи бавно
  • не много добри ъгли на видимост

Коментирай

css.php