Gigabyte Gsmart G1315 – умен телефон на разумна цена

Имате нужда от умен телефон на разумна цена? Искате да си вземете устройство, което освен да ви служи за провеждане на телефонни разговори, да можете да изпълнявате и ред други функции, като сърфиране в Интернет, четене на книги, заснемане на снимки и клипове. Искате малко и компактно устройство, което да не ви тежи и да притежава основните функции на лаптопа, тъй като водите забързан начин на живот и имате нужда от по-голяма мобилност и независимост. Където и да се намирате ви трябва постоянна връзка с останалия свят, но не можете да носите винаги със себе си всички устройства, които ще ви осигурят това.

Gigabyte GSmart G1315

Ако имате нужда от всичко това, Gigabyte GSmart G1315 е едно прекрасно решение за вас. Т0ва е уникален продукт, който ще ви улесни максимално и ще ви бъде трудно да се разделите с него, свикнете ли да го ползвате веднъж.

Само преди няколко месеца този модел беше представен на широката публика от компанията Gigabyte Communications. Появата на модерната джаджа предизвика истинска сензация и фурор сред потребителите.

Устройството, което от август бе пуснато за продажба в Европа, е задвижвано от операционната система Android 2.2 и е с 3.5 – инчов TFT сензорен дисплей. Голямото предимство на този модел в сравнение с други смартфони е възможността да се поставят две SIM карти едновременно. Дизайнът на машинката е изключително стилен. Телефонът е тънък и лек, с размери 113 X 61 X 13 mm. Има приятен и красив външен вид, който определено ще ви привлече вниманието.

Дисплеят е с добро качество на яркостта и контраста, а 5 – мегапикселовата камера прави чудесни снимки и видео клипове. Резолюцията на екрана е 320х480 пиксела.

Както казахме, устройството е снабдено с възможността да се поставят две SIM карти едновременно. Единственият недостатък е, че телефонът е само с един вграден радио модул и поради тази причина, докато говорите по телефона или сърфирате из Интернет, активна ще бъде само едната SIM карта. Когато сте в режим „готовност „ на линия ще са и двете карти.

Устройството разполага с GPRS и EDGE свързаност, както и приемник за сателитна GPS навигация. Нямате си на представа, какво удобство предлага един смартфон с GPS приемник. Винаги, когато ви се наложи можете да намерите верния маршрут към дадена точка дори, когато сте забравили в къщи GPS навигацията за път.

Безжичният модул Wi-Fi ви осигурява постоянна Интернет връзка, а с вграденият Bluetooth можете да прехвърляте мултимедийни файлове от лаптопа си или от друг телефон на вашето устройство. Също така е наличен слот за micro SD карта, който може да увеличи паметта на телефона до 32 GB. Това пространство ще ви бъде напълно достатъчно, за да съхранявате голямо количество информация в телефона.

Моделът включва в себе си и акселерометър, сензор за UI автоматично завъртане и цифров компас. Разбира се има и приложения, които улесняват достъпа до Facebook и Twitter.

Устройството дава достъп до Android Market, където на ваше разположение са над 100 хил. приложения, съвместими с този модел. Можете да сваляте на воля и да персонализирате телефона си според вашите предпочитания.

В никакъв случай няма да сгрешите,ако се спрете на Gigabyte GSmart G1315. С него ще можете да слушате музика, да провеждате телефонни разговори, да пишете имейли, да общувате с приятелите си в социалните мрежи и да сърфирате из Интернет. Компактен и лек, той винаги ще бъде навсякъде с вас.

Може би след толкова хвалби по адрес на смартфона, ще си помислите, че цената му е твърде висока. Грешите! Това е най-приятната изненада. Този мултифункционален продукт може да бъде ваш само срещу 389лв.  (цената е актуална към 26.10.2011г.).

Характеристики:
• Операционна система Android 2.2 Froyo
• Поддръжка на две SIM карти
• 528 MHz ARM 11 процесор
• 256 MB RAM, 512 MB ROM
• 5 MP камера
• GPRS и EDGE
• WAP и HTML Browser
• GPS с A-GPS
• Радио (stereo)
• Дигитален компас
• Приложения за социалните мрежи (Facebook,Twitter и т.н.)

Коментирай

css.php