0 бр.
0.00 лв.
Synology Active Backup

NAS устройства Western Digital

(0)
Популярност
Цена
Цена
Най-нови
Няма намерени продукти...
JMT блог

Материали от нашия блог по темата NAS

Прочетете още на https://www.jmt.bg/blog/

Ръководство за закупуване на NAS

NAS (Network-attached storage) е сторидж сървър, свързан в локалната мрежа, който служи за съхранение и обмен на файлове между отделни потребители. Обикновено съдържа няколко диска, предназначени да съхраняват например бази данни, видео и графични изображения или архивни файлове на централно място. Съхранените данни винаги са достъпни за множество отдалечени потребители, които имат лесен достъп до тях по едно и също време.

Как да изберем NAS

Изборът на NAS често е комплексен процес, който зависи от много на брой специфични обстоятелства, но все пак има няколко ключови неща, които винаги трябва да вземете предвид. В следващите редове, ние от JMT ще ви дадем няколко основни насоки, които ще са ви полезни при избора на мрежово хранилище, което да отговаря на нуждите ви.

NAS масиви – идеалното решение за архивната ви информация

Пространството за съхранение на данни никога не е достатъчно, а зариването с купчини външни харддискове също не е решение. В такъв момент на помощ идват т.нар. NAS-устройства (Network-Accessed Storage). Те играят ролята на файл-сървъри свързани към домашната или офисната мрежа...

Нагоре