Страхотно предложение от Logitech – гейминг мишка G502 Proteus Core

Топмодела в портфолиото мишки на Logitech тази година се нарича G502 Proteus Core. Заместника на G500s може да се похвали със значителни подобрения що се отнася до функционалност и ергономични показатели. Външния вид е тотално променен, а комбинацията от различни повърхности и материали прави ежедневната работа с модела много приятна. Софтуерът за управление на Logitech също претърпява сериозен ъпдейт, което показва желанието на компанията да се хареса на всички с актуалното си гейминг предложение.

Дизайн и функционалностLogitech-G502Logitech G502 е мишка със средни размери подходяща за работа както с цяла длан, така и с хват с пръсти. Макар да разполага с визуално по-нисък профил G502 предлага достатъчна поддръжка на ръката, а наличието на гумирани повърхности в зоните за палеца и малкото пръстче правят продължителната работа с нея ненатоварваща. Бутоните с които разполагате са 11 на брой: ляв и десен бутон, скрол-бутон с 3 положения, бутони за увеличаване, намаляване или рязка промяна (DPI Shift) на чувствителността на сензора, бутони за навигация напред/назад, два бутона зад колелцето на мишката единия от които е неконфигурируем и служи за смяна между “гладко“ и “кликващо“ скролиране.

Сензорът, с който е оборудвана мишката е оптичен и разполага със зашеметяващата разделителна способност от 12 000 dpi (dots per inch) – най-високата на пазара. Прекалената чувствителност няма да ви е от полза в ежедневието, но ако работите на конфигурация с резолюция или на няколко екрана, предимството е добре дошло. Прецизността на мишката позволява следене на движенията при скорости до 300 инча в секунда и ускорения до 40G, както и възможност за индивидуална настройка според повърхността – от дървено покритие до разнообразни подложки или просто бял лист хартия.Logitech-G502-viewsНастройка
G502 работи с актуалната версия на Logitech Gaming Software, който вече по нищо не отстъпва на конкурентния Razer Synapse. С негова помощ лесно и бързо създавате предварително дефинирани профили за вашата мишка – неограничен брой запазени локално на компютъра и до 3 в паметта на самата мишка. Настройките в профилите могат да бъдат най-различни – промяна в разделителната способност на мишката, контрол над осветеността и, функция за сканиране и настройка на повърхността върху която използвате G502, както и пълен контрол над 11-те бутона. Софтуера дори може да сканира компютъра ви за различни инсталирани вече игри и да създаде профил за всяка от тях, който да се активира при пускане на съответното приложение.

С помощта на допълнителните тежести геймърите могат да влияят над теглото и баланса на мишката. Разположената от долната страна на G502 магнитна вратичка прикрива 5-те слотчета за тежести, всяка от които е по 3,6 грама и с възможност за разполагане в средната, задната или в страничните части на корпуса.Logitech-G502-Software

Спецификации

  • разделителна способност на сензора  – от 200 до 12 000 dpi
  • възможност за промяна на теглото и балансиране с допълнителни тежести
  • 11 програмируеми бутони
  • 32-битов ARM микропроцесор осигуряващ лаг от само 1ms
  • LED-осветена, гумирани зони за удобство при работа, кабел с оплетка
  • размери – 132 х 75 х 40мм, тегло – 121гр. (138гр. с всички тежести)
  • 3 години гаранция

Към момента Logitech G502 Proteus Core може да намерите при нас на цена 143лв.

Коментирай

css.php