Samsung NP-NF210 – модерно решение за модерни хора

Бъдете стилни и независими с новия Samsung NP-NF210. Този малък и компактен нетбук съчетава в себе си дизайн и функционалност, които ще ви направят горди притежатели на това устройство. Независимо къде се намирате и какво правите, той винаги ще бъде до вас.

Samsung NP-NF210

Samsung NP-NF210

Нетбукът е оборудван с по-издръжлива батерия от своите предшественици, която издържа до почти 14.5 часа без зареждане, като това го прави идеален помощник в забързаното ни и динамично ежедневие. В съчетание с мощния двуядрен процесор Atom N550, браузването в интернет никога не е било толкова приятно и с такава бързина.

Дизайн
На външен вид NP-NF210 изглежда особено красив в цвят от слонова кост и гладко покритие. Дизайнът не е твърде крещящ или набиващ се на очи, а с леки и нежни линии и очертания, които му придават класа и изтънченост. Макар и на пръв поглед да изглежда крехък, NP-NF210 предлага изключителна здравина и издръжливост. Аеродинамичната му форма и удобната клавиатура от типа Island със сигурност ще ви накарат да го забележите. Клавиатурата е с широки и достатъчно големи бутони, за да бъде писането доста удобно, а освен това почистването й става много лесно.

Дисплей
В сравнение с повечето нетбуци, 10.1 – инчовия LCD дисплей на NP-NF210 с резолюция 1024х600, е с високо качество на яркостта и контраста, картините са наситени, а образите ясно очертани. Също така дисплеят има допълнително покритие, което осигурява защита от отражението на слънчевите лъчи, така че дори и при силна светлина ще виждате екрана отлично, без да се налага да присвивате очи.

Батерия
Според тестът направен от Battery Mark, животът на батерията на този нетбук издържа до 14.5 часа. Това ви дава огромна свобода да си свършите всички задачи, без да е необходимо да търсите контакт, където да включите батерията да се зарежда.

Параметри
Едно от големите преимущества на нетбука е вграденият високоскоростен Bluetooth 3.0, който предлага много бърз и ефективен трансфер на данни между различни устройства. Разполага с 1GB DDR3 1066MHz, а хард-диска е 250GB. Снабден е с три слота за USB, 4 in 1 card reader, вградена камера и операционна система Windows 7 Starter 32 бита.

Според оценката на сайта reviews.cnet.co.uk дадена за Samsung NF210, той е един страхотен модел, с прекрасен дизайн голяма клавиатура и двуядрен процесор. Но цената му от 330 евро го прави скъп нетбук, който не всеки би могъл да си го позволи.

Като положителни качества те отчитат:
• Dual-core Atom processor
• Уникалния дизайн
• Страхотната клавиатура
• Отличното качество на екрана
Отрицателните качества са:
• Липсва изход за HDMI
• Високата цена на нетбука

Коментирай

css.php